Termini i prijava ispita za junsko/julski ispitni rok studijske 2020/2021. godine (ažurirano 23.6.)

Poštovane studentice i studenti,

Objavljujemo raspored termina održavanja ispita u junsko/julskom roku 2020/2021. studijske godine.

Informacije o prijavi ispita preko ISSS-a za I ciklus studija možete pogledati klikom na LINK.  Informacije o prijavi ispita preko ISSS-a za II ciklus studija možete pogledati klikom na LINK.

Pisanu prijavu za polaganje ispita student podnosi profesoru zajedno sa indeksom na upisu ocjena. Prijave se mogu preuzeti na pultu kod biblioteke ili preko „online prijave“ (http://eprijava.unsa.ba/index/)  koja se može online popuniti i isprintati i donijeti na upis ocjena. Molimo studente da uredno popune prijave (tačan naziv predmeta, ime i zvanje profesora, kao i datum ispita koji je naznačen u ISSS-u).

Pozivamo vas da se, prilikom dolaska na Akademiju, pridržavate uputstva o epidemiološkim mjerama tokom održavanja ispita koji će se održati u prostorijama Muzičke akademije.

 

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona