Poziv studentima za prijavu na YouthSpeak Forum

Poziv studentima za prijavu na YouthSpeak Forum

 

Želiš karijerni napredak ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj je do sada okupio preko 500 mladih ljudi iz BiH i ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.

Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti realizovan 19. 6. 2021. u periodu od 10:00 do 16:00h putem interaktivne platforme Hopin.

Sajamski koncept prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Nudimo interaktivan i zanimljiv sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema njihovim ličnim preferencijama.

Na ovaj način bi mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.

Pravo učešća imaju mladi koji imaju za cilj da napreduju, razviju svoje potencijale i postanu dio tržišta rada s obzirom na to da će kroz Forum imati priliku da upoznaju partnerske kompanije i od istih naučiti nešto o poslovnom svijetu u BiH, a i direktno komunicirati sa njima.

Zato popuni prijavu i poslušaj inspirativne priče od lidera u tvojoj zajednici.

 

Prijave traju do 18.06.2021. godine.

 

Duguješ sebi sjajno iskustvo! Vidimo se na YouthSpeak Forumu!

 

Sve detaljne informacije možeš pronaći na našim Facebook i Instagram profilima 

(@youthspeak.bih)

 

Link za prijave: https://hopin.com/events/youthspeak-forum-2021-online

Galerija: 

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona