Ispitni termini za drugi septembarski rok za I ciklus studija

Poštovane studentice i studenti,

objavljujemo raspored termina održavanja ispita za drugi septembarski rok za I ciklus studija, raspisan na osnovu Odluke Senata Univerziteta u Sarajevu.

 

Studenti koji žele izaći na drugi septembarski rok, prije izlaska na isti treba da se jave predmetnim profesorima. Studenti koji polože ispit na upis ocjene treba da donesu ispunjenju prijavu, a istu profesori do 30 09. predaju lično u Studentsku službu.

Studenti IV godine koji nakon zadnjeg ispita (19.09.) i saglasnosti mentora mogu prijavit Završni ispit kako bi stekli uslove za upis na II ciklus studija. Studenti IV godine mogu i sami predati prijave nakon ispita kako bi Studentska služba mogla upisati njihove ocjene u ISSS prije izlaska na Završni ispit.

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona