Došlo je vrijeme da se našem timu pridruže novi volonteri! Nastavite svoju Erasmus avanturu ili je započnite u Sarajevu sa ESN-om!

Poštovane kolegice i kolege,

Prije svega, želimo vam sretan početak nove akademske godine!

Došlo je vrijeme da se našem timu pridruže novi volonteri! Nastavite svoju Erasmus avanturu ili je započnite u Sarajevu sa ESN-om!

Erasmus Student Network Sarajevo je dio evropske studentske organizacije koja radi na stvaranju mobilnijeg i fleksibilnijeg obrazovanja podržavajući i razvijajući akademsku razmjenu. ESN pruža podršku Erasmus studentima u procesima akademske i društvene integracije.

Kao volonterska organizacija, svojim članovima omogućava neformalno učenje i lični razvoj, te sticanje socijalnih i profesionalnih kontakata.

 

Kako bi imali jasniju sliku o aktivnostima ESN-a, ukratko ćemo istaći dva najvažnija tima:

Buddy tim- Čine ga domaći student tzv. ,,badiji” i ovaj tim predstavlja važan dio interakcije sa studentima na razmjeni. Budi drug nekom od Erasmus studenata ovog semestra, pomozi mu da doživi svoje #Erasmus iskustvo.

Event tim- Imaš iskustva u organizovanju događaja? Podijeli sa nama svoje ideje i učestvuj u stvaranju novih projekata!A ako nemaš iskustva u organizovanju događaja? Nije problem, pridruži se timu u kojem uvijek ima prostora za učenje!

Jedan od najvažnijih zadataka Event tima je osmišljavanje WelcomeWeek-a i svih narednih aktivnosti koje omogućavaju stranim studentima da se bolje upoznaju sa našom kulturom, a i samim gradom. Tokom semestra organizujemo različite vrste događaja (treasure hunts, kulturne večeri, žurke, putovanja po Bosni i Hercegovini, kvizove, karaoke…) kao i radionice pisanja CV-a, radionice o liderstvu i motivaciji.

Ako imaš slobodnog vremena, voliš druženje i izazove i želiš iskusiti internacionalni život u Sarajevu, ispuni prijavni obrazac i postani dio našeg tima!

 

Prijave su otvorene do 05. oktobra u 23.59h.

Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obaviješteni o datumu održavanja intervjua na neki od ostavljenih kontakta.

Više o našim aktivnostima možeš saznati na našoj facebook i instagram stranici.

Za sve moguće nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate! 

 

Lijep pozdrav,

TIM ESN Sarajevo

 

--

Instagram: https://www.instagram.com/esnsarajevo/

Facebook: https://www.facebook.com/esnsarajevo/

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona