Anketa - evaluacija rada akademskog osoblja

Anketa – evaluacija rada akademskog osoblja 


Obavještavaju se studenti I. i II. ciklusa studija da će se popunjavanje anketnog upitnika kojim se evaluira rad akademskog osoblja od strane studenata na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Sarajevu za ljetni semestar akademske 2020./2021. godine održati online u periodu od 31. 5. 2021. od 12.00 sati do 07. 6. 2021. godine do 12.00 sati.

Anketa za Muzičku akademiju Univerziteta u Sarajevu napravljena je u Office forms obliku. Nema prikupljanja imena niti e-mail adresa studenata koji ispunjavaju anketu. Upitnik možete ispuniti više puta za sve nastavnike/saradnike Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu koji su učestvovali u izvođenju predmeta koji evaluirate (član 8. Pravilnika).


Pozivaju se studenti da izdvoje 15-ak minuta i savjesno i iskreno odgovore na pitanja iz ankete jer na taj način mogu upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi, te uticati na poboljšanje njenog kvaliteta.
Naglašavamo da je anketa anonimna, a link za anketu možete preuzeti putem ISSS sistema, u rubrici za Obavijesti.

 

Predsjednica Odbora za kvalitet na MAS
Doc. dr. Naida Hukić

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona