Termini i prijava ispita za septembarski ispitni rok studijske 2019/2020. godine

Poštovane studentice i studenti,

Objavljujemo raspored termina održavanja ispita u septembarskom roku 2019/2020. studijske godine. Prijava ispita preko ISSS-a je od 30.07.2020 do 02.09.2020. godine.

Studenti se trebaju javiti u studentsku službu da bi upisali koji predmet žele polagati u dodatnom ispitnom terminu (moguće polagati samo jedan predmet) radi utvrđivanja tačnog broja studenata za svaki predmet, nakon čega će biti objavljeno i u kojim kabinetima će navedeni ispiti realizovati.

Pozivamo vas da se, prilikom dolaska na Akademiju, pridržavate uputstva o epidemiološkim mjerama tokom održavanja ispita koji će se održati u prostorijama Muzičke akademije.

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona