Univerzitet u Sarajevu u saradnji sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja i Studentskim parlamentom Univerziteta u Sarajevu planira organizirati „Univerzitetski ski-kup“ u nordijskom skijanju 13.02.2021.

Univerzitet u Sarajevu u saradnj sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja i Studentskim parlamentom Univerziteta u Sarajevu planira organizirati „Univerzitetski ski-kup“ u nordijskom skijanju na Velikom polju na Igmanu 13.02.2021. s početkom u 11 sati.

Zainteresovani uposlenici i studenti svoje prijave za učešće mogu slati na email: skikup2021@unsa.ba do srijede 27.01.2021. godine.

Ostale informacije na linku: http://mas.unsa.ba/sites/default/files/SKM_308e21012012170.pdf

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona