Poziv na učešće u online evaluaciji rada akademskog osoblja

Poštovane studentice i studenti,

Ured za kvalitet Univerziteta u Sarajevu je izradio anketni upitnik u cilju evaluacije provedbe online nastave u ljetnom semestru 2019/20. godine i dostavio ga svim organizacionim jedinicama.

Anketa za Muzičku akademiju Univerziteta u Sarajevu napravljena je u Office forms obliku. Nema prikupljanja imena niti email adresa studenata koji ispunjavaju anketu. Upitnik možete ispuniti više puta za sve nastavnike/saradnike Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu koji su učestvovali u izvođenju predmeta koji evaluirate (član 8. Pravilnika).

Vaša su nam iskustva dragocjena, te Vas molimo da izdvojite 15-ak minuta i savjesno i iskreno odgovorite na pitanja iz ankete, te iznesete svoje sugestije i prijedloge u dijelu predviđenom za komentare. Samo na taj način ćemo moći imati uvid u realnu provedbu online nastave kako bi sagledali mogućnosti i donijeli mjere za unapređenje kvaliteta nastave na Muzičkoj akademiji.

Naglašavamo da je anketa anonimna, a link za anketu možete preuzeti putem ISSS sistema, u rubrici za obavijesti.

Anketa je otvorena od 15.06. u 12h do 22.06. u 12h.

Zahvaljujemo se na učešću!

 

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona