Obavijest - kolizija

OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJI OBNAVLJAJU GODINU - KOLIZIJA

 

Studentima koji obnavljaju studijsku godinu dozvoljava se pohađanje nastave i polaganje nastavnih predmeta iz naredne studijske godine, osim predmeta navedenih u odluci br. 02-1-76/3-19 od 30.01.2019. (na oglasnoj ploči).

Studenti su u obavezi podnijeti molbu na protokol (formular se nalazi na pultu ispred biblioteke) do srijede 05.10.2020. godine, u kojoj će naznačiti koje predmete žele slušati iz naredne studijske godine.

NAPOMENA: Ukupno opterećenje studenta ne smije prelaziti 30 ECTS studijskih bodova po semestru, uključujući i predmete iz prethodne godine.

Studentima koji upisuju II godinu studija na Odsjeku za dirigovanje, predmet koji se ne može prenositi je Dirigovanje II (umjesto Horskog i Orkestarskog dirigovanja II).

 

Sarajevo,14.09.2020. godine

 

STUDENTSKA SLUŽBA

FESTIVALI

Pod okriljem Koncertne sezone realiziraju se i festivali Majske Muzičke Svečanosti, Sonemus Fest, Sarajevo International Guitar Festival. Majske Muzičke Svečanosti Sarajevo International Guitar Festival Sonemus Fest

KONCERTI

Kroz različite forme koncerata (koncerti ansambala, cjelovečernji recitali, koncerti mješovitog karaktera) prezentiraju se svi Odsjeci akademije, te njena bogata umjetnička i koncertna aktivnost. Koncertna sezona